lauantai 9. tammikuuta 2016

Paluu arkeen

 Joulu on nyt korjattu pois ja paluu arkeen alkanut. Pastellivärit alkavat jo houkuttaa sisustuksen suhteen vaikka kevääseen on vielä matkaa. Toivon, että tämä vuosi tuo tullessaan uusia kivoja asioita elämäämme. Sitä samaa toivon myös teille kaikille muillekin.

Hyvää alkanutta vuotta 2016!







sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Joulun iloa

Joulun vietto sujui tänäkin vuonna hyvin. Olimme aaton vanhempieni luona ja joulupäivän miehen vanhempien luona. Vaikka lunta ei tänä vuonna ollutkaan, tuntui joulu loppujen lopuksi ihan kunnon joululta perinteiden ja ihmisten ansiosta.

Hyvää ruokaa ja ihania lahjoja tänäkin vuonna on saatu, kiitos kaikille meidän kanssa joulua viettäneille!

Tänään päästiin vähän ulkoilemaan ja sulattelemaan kinkkua. Kunnon kuntokuuri olisi nyt kyllä tarpeen mutta sitä ennen vielä pari vapaapäivää jolloin voi ottaa rennosti ja nauttia.












perjantai 18. joulukuuta 2015

Jouluvalmisteluja

Kävimme Porvoon vanhassa kaupungissa hakemassa joulutunnelmaa. Vaikka maa on edelleen lumeton, Porvoon joulutunnelma ei petä. Jotenkin sieltä kummasti löytyy joulunhenkeä, olkoon ilma mikä tahansa. 

Tänä vuonna jouluvalmistelut jäivät minimiin, töissä on ollut kiireinen syksy ja koska jouluna olemme kyläilemässä niin intoakaan ei ole oikein riittänyt oman joulun laittamiseen.

Kuusi kuitenkin laitettiin muutama päivä sitten, jotta ehtisimme siitä vähän etukäteen nauttia. Myös jokavuotiset koristeet ovat nyt paikoillaan mutta mitään uutta en tähän jouluun keksinyt. 

Tänään tarkoituksena olisi leipoa joulutorttuja ja juosta viimeiset lahjaostokset. Ensi viikko on vielä täysi kiireinen työviikko. Mutta ehkä sen jälkeen saa pienen hetken levätä..







lauantai 10. lokakuuta 2015

Tokyo-kipot

Vuosi sitten sain töistä delicard lahjakortin lahjaksi siitä, että olin ollut talossa kymmenen vuotta. Vasta äskettäin sain tilattua tuotteet ja yhdeksi tuotteeksi valitsin siniset Tokyo-kipot. Sininen ei sinänsä ole lempivärejäni mutta ajattelin, että ne voisivat sopia esim. keittokulhoiksi yhdistettynä valkoiseen astiastoon tai  keräämääni Villeroy & Boch astiastoon. Hyvin näyttävät sopivan vaikkakin molempien astioiden kuosi on täysin erilainen. Näille löytyy varmasti käyttöä.








perjantai 21. elokuuta 2015

Yllättävä vapaapäivä

Sain töistä yllättäen vapaapäivän. Ilma on ollut ihana, hellettä on riittänyt ja aurinko on paistanut kirkkaalta taivaalta koko päivän. Itse käytin tämän ihanan kesäisen vapaapäivän siivoukseen! Olin siivonnut käytännössä koko päivän kun itsekin havahduin siihen, että olisi varmaan aika mennä jo nauttimaan viimeisistä kesäkeleistä.. No, ainakin tuli puhdasta ja saan nauttia pari päivää siististä ja puhtaasta kodista. Sekin on nautinto!







sunnuntai 9. elokuuta 2015

Pihatunnelmia

Kylmästä kesästä huolimatta terassi ja piha ovat olleet tänä vuonna kovassa käytössä. Sain myös vihdoin vaihdettua vanhat puutarhakalusteet uusiin. Kukkia en tänä vuonna ole laittanut niin paljon kuin yleensä. Keväällä laitetut orvokitkin vielä kukkivat, joten vaihdan seuraavaksi niiden tilalle syksykukat. Satoa on tänä vuonna saatu mansikoista ja yrteistä. Viime kesänä tehty kukkapenkki on saanut sisäänsä pioneita, ruusuja ja hortensioita. Niiden kukkaloistoa tosin saadaan varmasti odottaa ensi kesään.









keskiviikko 5. elokuuta 2015

Reissailua Suomessa

Tänä kesänä päätimmne olla suuntaamatta ulkomaille ja matkustaa kotimaassa. Jälkeenpäin ajateltuna ulkomaan reissu ei varmaankaan olisi ollut huono vaihtoehto säiden puolesta.. No, muutamia aurinkoisia päiviä sentään näkyi, jolloin suuntasimmekin kohti Mikkeliä, jossa vierailimme Kenkäverossa ja Tertin kartanossa. Mikkelistä matkamme jatkui Valamon luostariin, jossa myös yövyimme. Heinävedeltä ajoimme Jyväskylään ja kävimme mm. huutokauppakeisarin huutokaupassa mieheni toiveesta.