sunnuntai 9. marraskuuta 2014

HERKUTTELUA PORVOOSSA

Kävimme eilen illalla Porvoossa viettämässä tulevaa syntymäpäivääni illallisen merkeissä. Valitsimme paikaksi Porvoon taidetehtaalla sijaitsevan Ravintola Sinnen, jossa olemme käyneet muutaman kerran aikaisemminkin. Ruoka oli jälleen todella hyvää ja annokset kauniita taideteoksia. Valitsin alkuruoaksi kermaista maa-artisokkakeittoa, pääruoaksi nieriää kukkakaalipyreellä ja vermuttikastikkeella ja jälkiruoaksi suklaafondatin appelsiinijäätelöllä, marengilla ja tyrnikastikkeella. Mieheni valitsi alkuun kuningasrapurisottoa, pääruoaksi paistettua siikaa ja palsternakkaa kolmella eri tapaa ja jälkiruoaksi kaneli créme bruléen omenasorbetilla. Maistoimme myös kuusenkerkkäjuomaa, joka oli aivan ihanaa. Ihania makuelämyksiä kaikki!