tiistai 15. heinäkuuta 2014

Hyvää Pääsiäistä! (siirto vanhasta blogistani huhtikuu 2014)

Aloitimme Pääsiäisen vieton tänä vuonna jo eilen kiirastorstaina, jolloin meille saapui kylään molempien vanhemmat. Valmistimme perinteisen Pääsiäis illallisen eli porsaanfilettä, perunapyreetä, rosepippurikastiketta sekä appelsiini-sipulisalaattia. Alkuruoaksi tarjoilimme savulohta salaattipedillä. Jälkiruokana oli tipukakkua (resepti löytyy Pirkalta). Alkuviikosta olin koristellut pihaamme keväisempään suuntaan narsisseilla, Pääsiäiseen sopivilla kransseilla, orvokeilla sekä helmililjoilla. Pääsiäisruohon olin unohtanut laittaa ajoissa, joten päädyin kokeilemaan ohraa ja parissa päivässä siitä kasvoikin tuuhea ruoho. Taidan päätyä ohraan myös tulevina vuosina. Rauhallista Pääsiäistä!